17.6 C
Athens
15/05/2024
enimerosi365.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολυμπιακός: Προχωράει για να κλείσει τον Ράντονιτς

Radonjic
Κοινοποίηση

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει την υπόθεση του Νεμάνια Ράντονιτς ο Ολυμπιακός. Τι ισχύει με χαφ και φορ.

Έμφαση στην υπόθεση του Νεμάνια Ράντονιτς έχει δώσει ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες. Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε το έντονο ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για την περίπτωση του 27χρονου Σέρβου διεθνή winger και όπως προκύπτει, οι Πειραιώτες προχωράνε την υπόθεση του, θέλοντας να ολοκληρώσουν το θέμα θετικά.

Ο Ράντονιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της ομάδας και οι Πειραιώτες έχουν ήδη κάνει θετικά βήματα, έχοντας προχωρήσει τις επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και της Τορίνο για να ολοκληρώσουν την υπόθεση.

Ο Σέρβος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Παρτιζάν, προτού μετακομίσει στην Ιταλία όπου «έφτιαξε» το όνομα του. Το καλοκαίρι του 2017 ο Ερυθρός Αστέρας δαπάνησε 3 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Ρόμα, με τη Μαρσέιγ να τον ξεχωρίζει έναν χρόνο αργότερα και να τον κάνει δικό της έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε αυτό το διάστημα ο Ράντονιτς παραχωρήθηκε δανεικός σε Μπενφίκα και Τορίνο με τους Ιταλούς να προχωράνε στη κανονική μεταγραφή του το καλοκαίρι του 2023. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας έχοντας φορέσει 44 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.

Η υπόθεση συνδέεται και με το θέμα του Πεπ Μπιέλ ο οποίος φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στον Πειραιά, καθώς υπάρχουν προτάσεις για τον δανεισμό του από ομάδες της Ρωσίας. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Κάρλος Καρβαλιάλ ενώ γενικά η εικόνα του με τα «ερυθρόλευκα» δεν ανταποκρίνεται με τα έξι εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του καλοκαίρι του 2022.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανοιχτά «μέτωπα» και για περαιτέρω ενίσχυση σε άλλες θέσεις. Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί και στον χώρο της μεσαίας γραμμής με ένα αμυντικό χαφ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και κίνηση για άλλο ένα σέντερ φορ, παρότι αποκτήθηκε ο Ναβάρο από την Πόρτο ως δανεικός.

Πηγή: http://www.gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Θεσσαλονίκη: Εκκένωση του δικαστικού μεγάρου

Στεγαστικά δάνεια: Προς παράταση το πλαφόν στα κυμαινόμενα επιτόκια έως 31/12

Βασισμένη στη Βραβευμένη με Oscar® 2001 Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων της